Бончевци отличници в презентациите

26.03.2014 19:35

   На 14 март 2014 година приключи конкурсът „Как да живеем здравословно”, обявен от Обединен детски комплекс - гр. Панагюрище. Спортуване, правилно хранене и избягване на вредни навици – това бяха акцентите, поставени от нашите ученици, които взеха всички първи места в раздел «Мултимедийни презентации».

   В първа възрастова група І - ІV клас първото място си поделиха Станислава Петрова от ІІІа клас и Гергана Зайкова от ІІІв клас. В презентацията на Гергана бяха отразени дейностите на класа за здравословен живот.

Във втора възрастова група единственото първо място зае Надежда Коларова от VІІв клас. Дванадесетокласничката Златка Белишка стана първа в третата възрастова група ІХ - ХІІ клас.

   Но постиженията не спират дотук. В навечерието на Световния ден на водата - 22 март, се проведе националното състезание за мултимедийни презентации “ВОДАТА – ИЗВОР НА ЖИВОТ”. На 20 март в град Булгас нашата ученичка Надежда Коларова от VІІв клас представи пред жури от специалисти в областта на екологията и опазването на околната среда своята презентация. В първа възрастова група VІ - VІІІ клас Надежда се пребори с над 100 презентации, за да достигне до финалния кръг, за участие в който бяха допуснати само 16 мултимедийни продукта. Нашето момиче се представи и защити отлично. Макар че не беше в челната тройка, тя сподели, че се чувства победител, а организаторите на националния конкурс в Бургас изпратиха поздравително писмо с благодарност до училището ни.

Да пожелаем на нашите ученици бъдещи успехи и все така да ни представят отлично!